Mental träning

Blogga är något jag inte gjort tidigare så när frågan kom kändes utmaningen bra både för mig själv men också för er att få ta del av vad mental träning är och vad den ger.

Jag vill börja med att ge en bild över ordet mental träning. Tänk efter själv, vad är dina spontana tankar vad ordet innebär för dig?
Det jag vill tydliggöra är att du alltid hållit på med mental träning, allt du har lärt dig till idag och framöver handlar om dina tankar, känslor och bilder som du sänder till dig själv i princip varje sekund. Häftigt va? Alltså! Ständig träning! Det som gör skillnaden är att arbeta långsiktigt och strukturerat genom framforskade och utprövade metoder vilket genererar kvalité.

Den mentala träningen jag jobbar med handlar om att ta kontroll över tankar, känslor och bilder för att vi ska må bättre och genom det blir bättre och effektivare i det vi gör.

Metoden för mental träning har utvecklats av Lars-Erik Uneståhl, tänk er en svensk människa som har förädlat och format historien av olika mentala processer genom generationer till vad den är idag. Lars-Eriks utveckling av mental träning ska jag fortsätta att berätta om i nästa blogginlägg samt inleda berättelsen om min mentala golfresa.

Mejla gärna feedback på min blogg samt frågor som du har.