Våra tjänster

2012 startade vi vårt företag Peakyou.

Vi kom båda från förskollärautbildningen i slutet av 80-talet och sedan ett 25 årigt arbete och utveckling inom först förskola och sedan grundskolan, som rektor under många år för Peter och grundskollärare för Anna-Karin.

Hösten 2011 gick vi vår första utbildning till ICC Coacher där mötte vi grundaren till mental träning och det var bara helt fantastisk, en ny värld öppnade sig och vi fick verkligen verktyg till att stärka och utveckla både oss själv och andra människor.

Sedan dess har vi arbetat som coacher och hela tiden vidare utbildat oss. Idag är vi båda licenserade mentala tränare och har många olika specialist utbildningar inom coachning, stresshantering, hypnos, andning, NLP

Exempel på våra tjänster

I dagsläget har vi några olika färdiga workshops, de är ständigt under utveckling och nya kommer. Vår workshop ”Energi och glädje” har fått otroligt fint mottagande, med fantastiska recensioner  och fungera som en starter eller förstärkare för hur vi människor fungerar och hur vi kan påverka och hantera oss själva. En grundläggande förståelse för självledarskap. De senaste från forskningen om effektiv stresshantering. Övningar, föreläsningar, guidningar och arbete- reflektioner i ett arbetshäfte, som blir en viktig manual för att sedan fortsätta sitt egna arbete mot sitt önskade läge.

Föreläsningar
Om mental träning för full potential i livet, coachning, coachande förhållningssätt, självledarskap, återhämtning, hållbarhet, tacksamhet.

Djupavslappning
För grupper upp till 40 st samtidigt, där deltagarna är uppkopplade med hörlurar och blir direkt guidade. Ett mycket behagligt och energi skapande upplevelse, med för många starkt återhämtande effekter.

21 dagars utmaning som ofta kombineras med djupavslappning och guidningar.

Höst-Fjällcoaching under augusti-början av oktober. Upplevelse, ny energi, nya mål. Lugn vandring över fjället i höstskrud, coaching, meditation vid vattenfall, lunch.

Vårvinter- sunsetcoaching på de fria vidderna. Upplevelse, ny energi, nya mål. Coaching vid lägerelden, guidning, lunch.

Sommarretreat Upplevelse, ny energi, nya mål. logga in i sig själv. Övningar, coachning, guidningar  med möjlighet till övernattning Alla dessa ute coachingar är personliga upplägg efter överenskommelse.

Hypnossession, för att stärka upp något eller komma till rätta med problem, fobi eller liknande.

Livsstilsannalys Denna analys är mycket kraftfull och synliggör, stress, sömn, återhämtning, fysisk aktivitet/nivå. Ett professionellt verktyg för hälso och friskvårdskontroll. Ett mätinstrument som klistras på kroppen och samlar data under tre dygn. Under tiden fyller man i en en elektronisk dagbok. Analysen genererar fördjupad information som motiverar till bestående livsstilsförändringar. Ögonöppnare har många personer beskrivit det som. Tolkning av analys och handlingsplan mot önskat läge. 

Biofeedback – För ökad självreglering, ytterligare förståelse, och hur man själv kan påverka det fysiska, mentala och emotionella tillståndet och hur stress fungera och påverkar oss. Vi kopplar upp dig och där får du en direkt förståelse och tillförlitlig bild av det inre tillståndet. Skapar djupare förståelse för nuläge och utifrån det göra en handlingsplan för önskat läge. Vår biofeedback är kopplad till hjärtrytm, fokus, andning och autonoma nervsystemets reaktioner. Tolkning och handlingsplan. Vi har även möjlighet att göra dessa presentationer i grupp och att kunna ha sin egna biofeedback för träning och utveckling i hälsa och prestation. 

Vår egna solsida. En liten butik/konferens med byns finaste utsikt! Vårt ställe som är under utveckling och där vi håller kurser, temadagar och olika event. Möjlighet till övernattning. Håll koll på vår Facebook sida Peakyou mental träning & coachning där vi lägger ut olika event. 

Exempel på våra kunder

Idrottare som vill må, fungera och prestera bättre. Personliga upplägg utifrån utgångsläge och vad som önskas. Oftast långsiktiga upplägg

Tränare och idrottscoacher som vill utvecklas själva eller vill anlita oss till sitt lag för mental träning. 

Många som vill må och fungera bättre, öka energi, glädje, relationer. En del kommer tillbaka från sjukskrivningar, utmattningar, energilöshet. Önskan om ökad livskvalitet, avsaknad av mål ibland mening, hitta nya mål eller få hjälp att ta sig till sina mål. Ofta coachning över minst 4 månader eller längre, en del har kvar oss i flera år. Här har vi olika paketupplägg, utifrån var och ens behov. 

Det kan också var en coaching för att komma framåt i något ”akut” läge, problem eller frågeställning som man behöver få hjälp att titta på med en coach.  

De har uttryckt djupt värde och utveckling i att få mentala strategier, fördjupa den inre framgången och att ha en egen coach att få prata med, att bli lyssnad på, att bli coachad och få verktyg för att utveckla och stärka det de vill och framför allt den inre styrkan och välmående. 

I småföretag kan det vara många olika bitar, allt från hälsa, ledarskap, struktur till helhet av företag, återhämtning och privatliv.

I större företag arbetar vi ofta med stresshantering, utveckling av ledarskapet, som alltid börjar med det personliga ledarskapet, stärka medarbetare, grupper, team. Stötta och coacha enskilda ledare i allt från stresshantering, struktur, egna ledarskapet till att utveckla sin medarbetare, utveckla arbetsätt, trivsel och kvalitet på arbetsplatsen. 

Vi arbetar med rehabiliterings ärenden, kan vara medarbetare som är i sjukskrivningra, deltidssjukskrivna eller återkommande sjukskrivningar. Stresshantering både individuellt och i grupp som utbildningar, hållbart ledarskap.

I skolan Arbetar vid med mental träning för både ledning, lärare och elever. Med syfte att må och fungera bättre.

Vi blir också anlitade på ledardagar, fortbildningar, våra workshops, djupavslappningar, mentorskap och arbete och utveckling av enskilda medarbetare och ledare.

Kontakta oss!

Mejla oss på info@peakyou.se eller ring på 070-27 96 489 så tar vi ett kostnadsfritt samtal och pratar om ett upplägg som passar just dig och dina behov.

Fysiska och digitala möten

Vi reser till våra kunder över hela Sverige och världen och såklart jobbar vi även med digitala möten.

Läs mer

Samarbetspartners & kunder