Anna-Karin F Gunnarsson
Anna-Karin F GunnarssonLic. Mental coach
Jag arbetar bland annat med integrerad mental träning, coaching, fysisk och social träning, både i grupp och enskilt. Att arbeta med människor utifrån mål och mot resultat och utveckling, är något som jag gjort i nästan hela mitt yrkesliv och det är mycket inspirerande, med många intressanta och givande möten.

Vill du kontakta mig så mejla mig på a-k@peakyou.se eller ring 070-279 54 89

2019 Coachande ledarskap, Kjell Enhager och Magnus Kull- Coach2coach

2018-2019 Hypnos och suggestionsterapi 

2017-2018 Certified international Life Coach

2016 Mental Sports Trainer, Lars-Eric Uneståhl.

2015 Licensierad mental tränare, Skandinaviska Ledarhögskolan.

2015-2019 HRV tränare steg 1, 2 och 3. HRV träning Skandinavien.

2015 Lärarlegitimation i alla ämnen åk 1-3 samt vuxenutbildning på grundläggande nivå, Skolverket.

2014 Recovery Coach, New York state Government OASAS.

2012-2013 Certified mental training practitioner, Skandinaviska Ledarhögskolan.

2011-2012 Certifierad Internationell ICC Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan.

2011-2012 Laserterapeut för behandling av hästar och människor, Solvalla, Husabyhästklinik och Täby rehabcenter.

1988-2010 En mängd kortkurser och utbildningar inom pedagogik och olika områden inom skola och barnomsorg, bland annat svenska ur ett internationellt och didaktiskt perspektiv samt handledare utbildning VFU. Mittuniversitetet.

1986-1988 Förskollärarutbildningen, Högskolan i Gävle.

  • Delägare i företaget PeAKyou sedan 2012
  • Coach mental tränare, projektledare och arbetskonsulent 2012- fn.
  • Förskollärartjänster, föreståndare samt klasslärartjänst i Krokoms, Östersunds och Ånge kommuner, totalt 24 år. 1987-2011.

Jag är 55 år och jag bor i den lilla byn Ytterturingen, ca 5 mil från Vemdalskalet, det ligger vid de stora vidderna och djupa skogarna! Där älskar jag att bo med en otrolig närhet till naturen och alla årstider, ljuset och de olika växlingarna. Jag är gift  med Peter och har två barn 25 och 20 år. Jag har många intressen hästar, träning, inredning, resor och personlig utveckling så klart : )

2011 skolade jag om mig från lärare till ICC coach och lic. mental coach via Skandinaviska ledarhögskolan. Efter det har jag gått flera olika spetscoach utbildningar, life coach, recovery coach och sports coach. Jag har även utbildat mig inom andning och hypnos. Jag jobbar heltid som mental coach sedan sommaren 2012.

Jag jobbar väldigt mycket med återhämtning och stresshantering. Att hjälpa mina klienter och grupper att nå olika mål eller önskade lägen. Jag har bland annat olika rehabiliteringsgrupper, stresshanteringsgrupper, självledarskapsgrupper och grupper inom hållbart ledarskap.

Jag arbetar mycket med idrottare på olika nivåer och inom olika idrotter. 2019 har jag startat ett samarbete med min första elitidrottare. Jag coachar också privatpersoner som vill ha hjälp med till exempel utveckla sina liv, sätta nya mål, få mer ork och energi eller ta ut ny riktning i sina liv. Det är även många privatpersoner som är  på väg att bli mycket utmattade som använder mina tjänster.

Jag har även det senaste året haft uppdrag mot skolklasser, över 100 elever i olika skolor och i olika kommuner har hitintills jobbat med mental träning.

Jag har även workshops och föreläsningar.

Sedan våren 2019 har jag utvecklat mina djupavslappningar och kan nu guida upp till 40 personer samtidigt, jag har investerat i en utrustning så att de får min röst direkt i egna hörlurar. Detta är en mycket kraftfull och häftig upplevelse! I de djupa lugnet, alstrar vi kraft och energi. Jag har fått mycket fina referenser och mottagande av dessa unika stunder och upplevelse.

Det är ett fantastisk roligt utvecklande och spännande jobb jag har!

Hoppas det är något som känns att du blir nyfiken på eller att du vill samarbeta med mig på något sätt! Jag coachar både på plats (jag kan komma till dig eller din arbetsplats) och online.

Varmt välkommen att höra av dig, det ser jag fram emot!

Peter Gunnarsson
Peter Gunnarsson Lic. Mental coach
Jag arbetar idag i två yrkesvärldar där det handlar om att skapa förutsättningar för människors goda mående. Det ena är som kulturchef, det andra är PeAKyou. Fokus ligger på ledarskaps utveckling, rehabilitering, livskompetens och mentorskap. Målet är att personerna jag coachar ska utveckla sitt personliga ledarskap för att må bra och bli ännu bättre i livet och i yrket. Vision är att skapa en bättre värld att leva i.
Vill du kontakta mig så mejla på peter@peakyou.se eller ring på 070-625 54 22.
2013-2015 Licencierad mental tränare, certifierad mental coach, Skandinaviska Ledarhögskolan

2012-2013 Certified mental training practitioner, Skandinaviska Ledarhögskolan.

2013 Avspänningspedagog och målbildstränare 

2011- 2012 Certifierad Internationell ICC Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan.

2008 UGL, Ledarskapsutbildning, Nordplus.

2001-2003 Statlig rektorsutbildning, Umeå Universitet.

1985-1987 Förskollärarutbildning, Högskolan i Gävle.

  • Kulturchef, 50% Ånge kommun, 2014- fn.
  • Coach, Ånge kommun, 2013- 2014.
  • Egen företagare, 2012- fn. 
  • Områdesföreståndare och rektor inom barnomsorg och skolor i Ånge kommun, 1995-2010
  • Förskollärare i Krokom, Gävle och Ånge kommuner, 1984-1997

Jag bor i den lilla byn Ytterturingen i mitten av Sverige och född och uppvuxen på Frösön. Jag är 54 år, gift med Anna-Karin och vi har två vuxna barn.

Jag gillar idrott och spelar golf samt åker skidor både på längden och tvären. Jag kompletterar det aktiva sportande, med att se mina favoritlag, Liverpool FC och Toronto Maple Leafs när möjlighet ges. Vedhuggning är ett måste för värmen i huset men jag ser den som en möjlighet till friskvård och gratis motion. Resor är ständigt närvarande och det långsiktiga målet är att upplev Nya Zeeland i framtiden.