Anna-Karin F Gunnarsson
Anna-Karin F GunnarssonLic. Mental coach
Att arbeta med människor utifrån mål och mot resultat och utveckling, är något som jag gjort i nästan hela mitt yrkesliv. Det är mycket inspirerande, med många intressanta och givande möten.

Vill du kontakta mig så mejla mig på a-k@peakyou.se eller ring 070-279 54 89.

2019 Coachande ledarskap, Kjell Enhager och Magnus Kull- Coach2coach

2018-2019 Hypnos och suggestionsterapi, SSEAH

2017-2018 Certified international Life Coach Skandinaviska Ledarhögskolan.

2016 Mental Sports Trainer, Lars-Eric Uneståhl.

2015 Licensierad mental tränare, Skandinaviska Ledarhögskolan.

2015-2019 HRV tränare steg 1, 2 och 3. HRV träning Skandinavien.

2015 Lärarlegitimation i alla ämnen åk 1-3 samt vuxenutbildning på grundläggande nivå, Skolverket.

2014 Recovery Coach, New York state Government OASAS.

2012-2013 Certified mental training practitioner, Skandinaviska Ledarhögskolan.

2011-2012 Certifierad Internationell ICC Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan.

2011-2012 Laserterapeut för behandling av hästar och människor, Solvalla, Husabyhästklinik och Täby rehabcenter.

1988-2010 En mängd kortkurser och utbildningar inom pedagogik och olika områden inom skola och barnomsorg, bland annat svenska ur ett internationellt och didaktiskt perspektiv samt handledare utbildning VFU. Mittuniversitetet.

1986-1988 Förskollärarutbildningen, Högskolan i Gävle.

  • Delägare i företaget PeAKyou sedan 2012. Mental Coach, arbete med idrottare, företag, privatpersoner, stresshantering, workshops och föreläsningar.
  • Mental coach projekt Nordljus 2013- 2019.
  • Arbetskonsulent 2012-2013.
  • Förskollärartjänster, föreståndare samt klasslärartjänst i Krokoms, Östersunds och Ånge kommuner, totalt 24 år. 1987-2011.

Jag bor i den lilla byn Ytterturingen, ca 5 mil från Vemdalskalet, det ligger vid de stora vidderna och djupa skogarna! Där älskar jag att bo med en otrolig närhet till naturen och alla årstider, ljuset och de olika växlingarna. Jag är gift med Peter och har två vuxna barn. Jag har många intressen hästar, träning, inredning, resor och personlig utveckling så klart : )

2011 skolade jag om mig från lärare till ICC coach och lic. mental coach via Skandinaviska ledarhögskolan. Efter det har jag gått flera olika spetscoach utbildningar, life coach, recovery coach och sports coach. Jag har även utbildat mig inom andning och hypnos. Jag jobbar heltid som mental coach sedan sommaren 2012.

Jag jobbar väldigt mycket med återhämtning och stresshantering. Att hjälpa mina klienter och grupper att nå olika mål eller önskade lägen. Jag har bland annat olika rehabiliteringsgrupper, stresshanteringsgrupper, självledarskapsgrupper och grupper inom hållbart ledarskap.

Jag arbetar mycket med idrottare på olika nivåer och inom olika idrotter. 2019 har jag startat ett samarbete med min första elitidrottare. Jag coachar också privatpersoner som vill ha hjälp med till exempel utveckla sina liv, sätta nya mål, få mer ork och energi eller ta ut ny riktning i sina liv. Det är även många privatpersoner som är  på väg att bli mycket utmattade som använder mina tjänster.

Jag har även det senaste året haft uppdrag mot skolklasser, över 100 elever i olika skolor och i olika kommuner har hitintills jobbat med mental träning.

Jag har även workshops och föreläsningar.

Sedan våren 2019 har jag utvecklat mina djupavslappningar och kan nu guida upp till 40 personer samtidigt, jag har investerat i en utrustning så att de får min röst direkt i egna hörlurar. Detta är en mycket kraftfull och häftig upplevelse! I de djupa lugnet, alstrar vi kraft och energi. Jag har fått mycket fina referenser och mottagande av dessa unika stunder och upplevelse.

Det är ett fantastisk roligt utvecklande och spännande jobb jag har!

Hoppas det är något som känns att du blir nyfiken på eller att du vill samarbeta med mig på något sätt! Jag coachar både på plats (jag kan komma till dig eller din arbetsplats) och online.

Varmt välkommen att höra av dig, det ser jag fram emot!

Peter Gunnarsson
Peter Gunnarsson Lic. Mental coach
Jag arbetar idag i två yrkesvärldar där det handlar om att skapa förutsättningar för människors goda mående. Det ena är som kulturchef, det andra är PeAKyou. Fokus ligger på ledarskaps utveckling, rehabilitering, livskompetens och mentorskap. Målet är att personerna jag coachar ska utveckla sitt personliga ledarskap för att må bra och bli ännu bättre i livet och i yrket. Vision är att skapa en bättre värld att leva i.
Vill du kontakta mig så mejla på peter@peakyou.se eller ring på 070-625 54 22.

2019 Utbildning i NLP & Hypnos, Fredrik Preasto.

2018 Instruktörskurs Medveten Andning. Anders Olsson, Medveten Andning.

2013-2015 Licencierad mental tränare, certifierad mental coach, Skandinaviska Ledarhögskolan

2012-2013 Certified mental training practitioner, Skandinaviska Ledarhögskolan.

2013 Avspänningspedagog och målbildstränare 

2011-2012 Certifierad Internationell ICC Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan.

2008 UGL, Ledarskapsutbildning, Nordplus.

2001-2003 Statlig rektorsutbildning, Umeå Universitet.

1985-1987 Förskollärarutbildning, Högskolan i Gävle.

  • Delägare i företaget PeAKyou sedan 2012. Mental Coach, arbete med idrottare, företag, privatpersoner, stresshantering, workshops och föreläsningar.
  • Kulturchef, 50% Ånge kommun, 2014- fn.
  • Coach, Ånge kommun, 2013- 2014.
  • Områdesföreståndare och rektor inom barnomsorg och skolor i Ånge kommun, 1995-2010.
  • Förskollärare i Krokom, Gävle och Ånge kommuner, 1984-1997.

Mitt intresse för människor har varit en röd tråd genom hela mitt liv, i mina ungdomsår hade jag hela tiden närhet till människor, det var min familj, släktingar, kompisar, lärare, idrottsledare, genom dem byggde jag en stabil grund att stå på.

Den grunden har jag sedan dess utvecklat genom kunskap och erfarenheter till den kompetens jag idag har.

Ett stort intresse som har följt mig genom livet är idrotten, jag har testat det mesta inom sportens värld, framförallt inom lagsport och där har fokus legat på ishockey och fotboll. Jag har blivit skolad in i hur lag byggs, att vi har olika roller att spela, det har lagt grunden för förståelsen hur arbetslag, team, grupper ska formas för att nå det mål som är uppsatta.

Idag är min stora passion golf, jag spelar golf och har stor förståelse för det mentala spelet vilket sägs vara upp till 90%.  

Fritiden är starkt kopplat till min familj, jag har glädjen att vara nära min familj, efter många år av att var ”onärvarande” känns det skönt att kunna finnas tillhands, njuta av närhet och glädjas åt familjemedlemmars framgång. Jag njuter av att kunna gå ut på gården och göra olika sysslor, ta en kopp kaffe en tidig morgon, ta en skidtur i det egna skidspåret.

Jag har haft en hel del vägskäl i min yrkesbana, en av de roller som påverkat min personliga utveckling och ledarutveckling har varit mitt rektorsarbete, att under 13 år leda medarbetare, elever, samarbete med föräldrar och politiker var en fantastisk tid. Att sedan gå vidare från det till att utbilda mig till coach och mental tränare har varit den största personliga utvecklingen och en rejäl hävstång in i ytterligare chefskap.

Idag har jag förmånen att både arbete som chef, coach och mental tränare vilket gör att jag ständigt får jobba med människors utveckling och min egen. Varje möte, varje coaching är otroligt välgörande.

Jag ser framemot mötet med dig och till dess ha det så gott.